DSC_0094
Inspiratie

Cadeau inspiratie

Als je besluit om in het buitenland te gaan wonen, dan laat je vrienden en familie achter. Dat betekent dat je verjaardagen en andere belangrijke levensgebeurtenissen van hen meestal niet bijwoont.
Natuurlijk vlieg ik nog wel eens heen en weer voor belangrijke aangelegenheden. Al komen velen graag ook een weekend bij mij langs. Toch wil je attent zijn naar je geliefden in het vaderland. Hier heb ik een oplossing voor gevonden in de vorm van een paar favoriete online winkels.

Mack and Jaxon

Deze online cadeauwinkel heeft erg veel leuke dingetjes. Van tassen, mokken, sieraden tot aan kleding, cosmetica en leuke strandlakens. Met een vleugje Ibiza. Want, de dame die Mack and Jaxon runt, is toevallig mijn lieve nicht Chantal en laat zij nou net zijn verwerkt hier op dit eiland. Ze komt af en toe even buurten bij mij en dat is altijd fijn.
Ik heb al enkele orders bij haar gedaan en mijn vrienden waren blij verrast.

Foto of wereldkaart

Ja, het blijft leuk: een herinnering vastleggen en in de vorm van een geschenk naar iemand sturen. Al onze telefoons hebben tegenwoordig een hele goede camera en hiermee leggen we heel wat mooie momentjes vast. Mocht er iemand een hart onder de riem nodig hebben of gewoon een verrassing verdienen, dan zal zo’n cadeau geheid een glimlach op zijn of haar gezicht toveren. Ook heb ik nogal reislustige vrienden en die maak ik geregeld blij met een wereldkaart voor aan de muur. Dit is niet zomaar een standaard wereldkaart, want de opties waar je uit kunt kiezen is enorm. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen. Ik heb al enige vrienden blij gemaakt met zo’n mooie canvas foto of een wereldkaart.

Topbloemen

Hier op Ibiza pluk ik de bloemen tijdens mijn wandelingen met mijn hond Wipi. Het is altijd leuk om bloemen te ontvangen. Bij Topbloemen kun je boeketten kiezen en samenstellen (met of zonder vaas) en daar een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Er wordt bij de persoon in kwestie aangebeld en vervolgens een boeket overhandigd. Een mooi en fleurig gebaar voor verschillende gelegenheden.

Om gebruik te maken van deze leuke websites kun je natuurlijk ook gewoon in Nederland wonen!

Laat een reactie achter

De verplichte velden zijn gemarkeerd*