swingers
Ibiza

Swingers

Er werd opvallend weinig informatie gegeven. Ik wist alleen dat ik aan de slag kon als image girl tijdens een feest voor swingers. Spannend! De datum en tijden werden mij doorgegeven. En er werd mij nog een vraag gesteld: of ik oké was met topless rondlopen. Zo ja, dan verdiende ik meer. Zo nee, dan was dat ook goed. Nou, niet vanwege het geld, maar ik ben zeer oké met topless rondlopen. Maar dan op het strand. We hadden het hier over een club.

Ceremonie

Wij verzamelden ons al geruime tijd van tevoren. We namen het idee door. Onze functies. Champagne schenken in een doorschijnende avondjurk, dat leek me niet moeilijk. Maar toen werd ons verteld over een ceremonie die we later op de avond moesten uitvoeren. Of we de film Eyes Wide Shut niet hadden gezien? Ik had geen idee. Ik lees ook liever boeken trouwens. En daar stonden we dan niet veel later in een kring. Met niet veel aan en op hoge hakken. We gingen repeteren. Ik zag een van de meiden onrustig op haar benen heen en weer wiebelen.
De sfeer op zo’n avond is respectvoller dan een gangbare avond in een discotheek. Daar word je met meer kleren aan nog vaker belaagd, zo werd ons verteld, dan hier in de swingers kringen. Respect staat hier voorop. Jaja, dacht ik, maar uiteindelijk bleek het niet gelogen.

Vooroordeel swingers

Aan het begin van de avond stond ik de binnenkomers van champagne te voorzien. Het viel mij op dat iedereen er heel goed en verzorgd uitzag. Ook veel jong publiek. Niet beledigend bedoeld naar swingers in het algemeen maar in mijn gedachten was er een beeld ontstaan van zulke mensen. Oude en afgedankte lui op zoek naar sparkelende seks. Vunzig en gulzig uit de ogen kijkend. Ik had het helemaal mis. Dus moest ik mijn vooroordeel wegslikken. In gedachten sprak ik mezelf toe: zie je nou wel, ook jij hebt nog genoeg vooroordelen uit de weg te ruimen!

Lingerie

De avond vorderde en bijna iedereen was binnen. De sfeer zat er goed in, op het oog was het een normale clubavond. Het was mij bij de deur wel opgevallen dat velen een koffer of grote tas bij zich droegen. Zonder daar verder bij stil te hebben gestaan, werd mij door een collega ingefluisterd dat het niet lang meer ging duren voordat de kleding werd verruild voor lingerie. En ze had gelijk. Nog geen half uur later stond de menigte in nog slechts het ondergoed te dansen en met elkaar te praten. Het was onze beurt. We voerden onze ceremonie uit op het podium. Daarna werden er door acteurs seksuele handelingen verricht op datzelfde podium. Wij als image girls hadden ons verplaatst naar de dansblokken aan de zijkanten en daar stonden wij te dansen alsof ons leven ervan afhing.

Danseres

Toen we een seintje kregen dat we mochten pauzeren in de kleedruimte was ik bekaf. Ik had dorst, maar was zeker ook in mijn hummetje. Ik riep namelijk al geruime tijd dat ik eens als zo’n danseres in de club wilde dansen op zo’n blok. Nou, dit was dus gebeurd. Stiekem afkijkend bij die professionele dame rechts van mij had ik mijn droom verwezenlijkt. Conclusie: het is nog niet zo gemakkelijk als het eruit ziet. Ik deed ook maar wat, maar was hartstikke trots op mezelf. Afgevinkt. En nu wat drinken, dacht ik, de sfeer hier schreeuwde om een glaasje alcohol.

Koeienkop

De pauze was van korte duur. De vrouw die alles in goede banen leidde, kwam naar mij toe gelopen met een plastic koeienkop in haar rechterhand. Ja, zo eentje die je over je eigen hoofd kunt trekken. En waardoor je alleen door de neusgaten kunt kijken. In haar andere hand hield ze een witte bodystocking met diamanten randen. Leek me een geinige combinatie. Het meisje naast mij kreeg een zebrakop en een zwarte bodystocking aangereikt. Zij liep daarmee vastbesloten voor mij uit. Ze wenkte mij en ik volgde haar. Zij koos tussen de dansende swingers onze plaats. Ze begon – zij had dit vaker gedaan – professionele moves te maken. Met die zebrakop op. Ik probeerde zo serieus mogelijk mijn koeienkop op te zetten en begon ook voorzichtig te dansen.

Swingen

Door de neusgaten keek ik af en toe naar mijn collega. Om wat van haar danspassen na te doen. Daarna keek ik weer de zaal in. En ja hoor, daar begon het. Het swingen. Pal voor mijn neus. Mijn koeienneus. ‘Het’ werd gedaan. Niet in staat om dit te delen, moest ik wel serieus door blijven dansen. Maar al snel werd het zo ongelooflijk heet in die plastic kop dat ik flauw dreigde te vallen. En dat zou wel wat pret bederven. Ik bewoog mij dichter naar de zebrakop naast me en riep: ‘Ik heb het zo heet! Jij?’ Ze wees naar haar oren. Ik zette mijn kop af en zei: ‘ik kan niet ademen. Dat ding moet af.’ Ook zij zette haar kop af en we dansten nog een beetje door. Totdat zij het genoeg vond en ze mij weer mee wenkte naar de kleedruimte.

Comfort zone

Na wat eten en drinken konden we ons nog wat mengen in het publiek. Een interessant avontuur, dat was deze avond voor mij. Natuurlijk was ik nieuwsgierig genoeg om nog even de ruimte met bedden in te lopen. Toen ik de hitsigheid daar vervolgens weer de rug toe keerde, wist ik één ding zeker: dit was zonder meer ‘Miroesja uit haar comfort zone’. En hiervoor dank ik jullie wel, lieve swingers!

16 Reacties

 1. Jesse

  Whahahaha heerlijk bonkie

  1. miroesja

   Bonkie! <3

 2. Olga

  Panlatties powerrrrr

  1. miroesja

   Nog ff en je kunt skuilen… 😛

 3. Lizzy

  Wat een heerlijk stukkie Miertje.. ?

  1. miroesja

   Lieve Lizzy, fijn dat je ervan hebt genoten 😉 <3

 4. Anne

  Haha, heerlijk weer!!

 5. Shirley

  Fantastische geschreven!
  Ik ben niet zo fanatieke lezer normaal gesproken, maar mij had interesse had je haha!

  1. miroesja

   Haha, leuk om te horen chica!! 🙂

 6. Trudie

  Het was leuk om te lezen,ik was ook nieuwsgierig! Geweldig.

  1. miroesja

   Leuk, Trudy!!

 7. Lorenzo di Rolstoli

  Genieton! 🙂

  1. miroesja

   Fijn! 😀

 8. Cindy

  Nice story..
  mee wenkte naar de kleedruimte.. ( ik dacht nu komt er iets)
  En toen ging het verhaal verder over de comfortzone 😉

  1. miroesja

   Haha, ja even lekker op het verkeerde been 🙂

Laat een reactie achter

De verplichte velden zijn gemarkeerd*